De YourMedia Display

Interactief, multifunctioneel display

YM Display Stand – 15,6 inch

De YourMedia Display Stand is onderdeel van ons assortiment aan interactieve, multifunctionele displays. De Display Stand is met zijn 15,6 inch touchscreen de meest compacte variant. Het is de ideale tool om ruimtes zoals een receptie of kleine winkel te voorzien van een interactief informatiescherm. Het touchscreen staat op een stijlvolle standaard en neemt weinig ruimte in beslag.

Het gaat hier om een krachtige tool met veel toepassingen. Zo kiest u zelf waar de content uit bestaat. Gaat u voor een aantal informatieve slides over de bij jullie geldende regels of wilt u juist reclame weergeven? Er is van alles mogelijk. Door reclameruimte beschikbaar te stellen aan andere bedrijven verdienen de YourMedia Displays zichzelf bovendien snel terug.

YM Poster Display – 43 inch

De YourMedia Poster Display is met zijn 43 inch touchscreen de grotere broer van de Display Stand en staat op een mooi beugelstatief. De Poster Display valt door zijn formaat goed op en is daarom perfect voor de grotere ruimtes waar men de aandacht van bezoekers of klanten wilt trekken.

Uiteraard is ook voor dit scherm alle content volledig in te richten en leent dit scherm zich goed voor het tonen van bedrijfsvideo’s of impressie beelden.

YM Free Standing Display – 55 inch

Ons grootste scherm is de YourMedia Free Standing Display welke is voorzien van een 55 inch touchscreen. Dit enorme scherm wordt veel gebruikt in hotellobby’s om gasten informatie te tonen zoals het activiteiten en het weer. Het is wederom een echte eye-catcher en door het strakke, minimalistische design past de Free Standing Display goed bij vrijwel elk interieur.

Download de brochure

Lees alles over de YourMedia Displays in onze uitgebreide brochure.

Multifunctionele, innovatieve marketingtools

De YourMedia Displays zijn breed inzetbaar en leent zich perfect voor marketingdoeleinden. Het interactieve scherm valt direct op bij binnenkomst en nodigt uit tot interactie. Maak hier creatief gebruik van door data van bezoekers te verzamelen of extra faciliteiten te bieden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het weergeven van uw catalogus of voorraad
  • Het tonen van actuele acties of deals
  • Het laten inschrijven voor mailings
  • Het verzamelen van (klant)gegevens
  • Het inchecken van bezoekers

Het is bovendien mogelijk om meerdere opties te combineren. Wissel bijvoorbeeld af tussen uw bedrijfsfilm en een slide met actuele acties. Met name het beschikbaar stellen van reclameruimte voor andere bedrijven maakt de YourMedia Displays een innovatieve marketingtool die zichzelf snel terugverdient. De content is zeer eenvoudig op afstand in te regelen voor zowel eigen als extern beeldmateriaal middels de optionele Smart Publishing Tool.

Voor hotels, horeca, retail en nog veel meer

De strakke vormgeving van de YourMedia Displays maakt ze geschikt voor iedere locatie. Het is een opvallende verschijning die zijn toegevoegde waarde snel zal bewijzen. Verreik uw winkel, ontvangstruimte, sportschool of restaurant met een interactief touchscreen en experimenteer met ontelbare toepassingen van de multifunctionele tools.

Benieuwd naar de geschikte toepassing voor uw bedrijf? Wij adviseren vrijblijvend.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de YourMedia Displays voor uw bedrijf? Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder met eventuele vragen.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Na het invullen van het contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij kijken er naar uit om van u te horen.

YOURMEDIA

  • Cypresbaan 9 2908 LT, Capelle aan den IJssel (The Netherlands)

  • 010-316 05 40