YourMedia Walking Screen

Effectieve Mobiele Reclame

YM Screen Bag

De YourMedia Screen Bag is een uniek reclamemiddel dat met name in wordt gezet tijdens beurzen, winkelopeningen en grotere evenementen. Dit is de toekomst van promotie. Met lopende, digitale reclameborden trek je zonder twijfel de aandacht van omstanders. Wij werken met een modellen agency en ervaren promotors die uw doelgroep actief benaderen om producten en merken op een leuke manier onder de aandacht te brengen.

Qua content zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een digitale poster tot een complete video. Het is zelfs mogelijk om mensen naar een website te verwijzen middels een QR code op het scherm.

YM Walking Billboard

De YourMedia Walking Billboard is het analoge broertje van de Screen Bag en daarmee vriendelijker voor het budget. De geprinte posters hangen middels een frame aan rugzakken en vormen een lichtgewicht, mobiel reclamemiddel. Onze ervaren promotors lopen rond op de gewenste locatie en brengen zodoende uw boodschap over aan de juiste doelgroep. Uiteraard adviseren wij vrijblijvend over de mogelijkheden. YourMedia kan de gehele campagne verzorgen, van design en drukwerk tot aan de selectie van promotors.

Download de brochure

Lees alles over YourMedia Walking Billboards in onze brochure.

Breng uw boodschap naar de doelgroep met onze mobiele reclame oplossingen

De YourMedia Walking Billboards bieden nieuwe reclame oplossingen voor bedrijven die graag opvallen. Onze promotors begeven zich letterlijk tussen uw doelgroep en lopen hier met uw boodschap rond. Bij interesse kunnen zij mensen direct van informatie voorzien. Ons team staat klaar om de hele campagne te verzorgen zodat een adverteerder zich nergens meer druk om hoeft te maken. Door de laagdrempelige uitstraling van de digitale of analoge reclameborden zijn onze campagnes verrassend effectief en krijgt uw dienst of product een mooie boost aan naamsbekendheid.

Waarom zou u kiezen voor de YourMedia Walking Screens of Billboards?

  • In te zetten op korte termijn
  • Budget vriendelijk
  • Alles geregeld: van design en drukwerk tot aan selectie van promotors
  • Wij zoeken uw doelgroep letterlijk op

Inzetbaar op iedere locatie, binnen én buiten.

Wij hebben al verschillende reclamecampagnes met onze Walking Screens en Billboards uit mogen voeren. Voor elk type merk of product kunnen we een campagne op maat maken die gegarandeerd de aandacht gaat trekken. Zoals op onderstaande foto’s is te zien, wordt de uitstraling van de Walking Screens en Billboards volledig aangepast aan de uitstraling van uw bedrijf.

Benieuwd naar de geschikte toepassing voor uw bedrijf? Wij adviseren vrijblijvend.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de YourMedia Walking Screens en Billboards voor uw bedrijf? Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder met eventuele vragen.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Na het invullen van het contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij kijken er naar uit om van u te horen.

YOURMEDIA

  • Cypresbaan 9 2908 LT, Capelle aan den IJssel (The Netherlands)

  • 010-316 05 40