YourMedia Screen

Effectieve Digital Signage Reclame

YM Screen

De YourMedia Screens komen in verschillende maten en hangen op verschillende locaties. Samen vormen zij het Digital Signage reclamenetwerk van YourMedia. Dit netwerk is de perfecte marketingtool voor iedereen die zijn merk, product of dienst onder de aandacht van een specifieke doelgroep wilt brengen.

De meest voorkomende variant is de YourMedia Screen. Deze 43″ en 32″ digitale reclameborden hangen op verschillende horeca, sport en retail locaties in Nederland.

YM Flyer Stand

Net als de YourMedia Screens, zijn ook de Flyer Stands onderdeel van ons Digital Signage reclamenetwerk. Het gaat hier om een flyerbakje met een touchscreen waarmee men direct tickets kan kopen voor bijvoorbeeld een theater, bioscoop of evenement. Door promotie met ticketverkoop te combineren, is dit dé manier om evenementen onder de aandacht te brengen bij specifieke doelgroepen.

De YourMedia Flyer Stands vind je bij verschillende winkels in Nederland en de hoeveelheid deelnemende locaties groeit alleen nog maar verder.

Download de brochure

Lees alles over YourMedia Screen in onze uitgebreide brochure.

Bereik de doelgroep en maak impact via ons Digital Signage reclamenetwerk

Creëer interactie en speel in op de actualiteit door middel van de YourMedia Screens, onze digitale reclameborden. Deze schermen zijn onderdeel van ons groeiende Digital Signage reclamenetwerk en hangen in populaire retail, horeca en sportlocaties door heel Nederland. Door de dynamiek van digitale reclameborden maakt uw reclamecampagne meer impact en trekt deze veel aandacht van uw doelgroep. De boodschap valt nu écht op.

Waarom zou u kiezen voor de YourMedia screens?

  • Ons netwerk bereikt momenteel ruim een half miljoen views per week.
  • Uw reclame is 24/7 zichtbaar
  • Digitale schermen zijn niet te klikken of weg te zappen
  • Een digitale uiting maakt meer impact
  • Door de diversiteit aan locaties is specifieke doelgroep targeting mogelijk

Een scherm op uw locatie? Dat kan!

Wilt u één van de YourMedia Screens op uw locatie plaatsen en advertentieruimte voor bedrijven beschikbaar stellen? Dit is mogelijk en biedt verschillende voordelen voor u als eigenaar van de locatie. Voor zowel het laten plaatsen van een Screen als de Flyer Stand kunt u via het formulier onderaan deze pagina contact met ons opnemen.

Benieuwd naar de geschikte toepassing voor uw bedrijf? Wij adviseren vrijblijvend.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de YourMedia Screens en het bijbehorende Digital Signage reclamenetwerk voor uw bedrijf? Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder met eventuele vragen.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Na het invullen van het contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij kijken er naar uit om van u te horen.

YOURMEDIA

  • Cypresbaan 9 2908 LT, Capelle aan den IJssel (The Netherlands)

  • 010-316 05 40