De YourMedia QCar

Opvallende, rijdende reclame

Opvallend, overal inzetbaar, milieuvriendelijk en bijzonder effectief. De elektrische YourMedia QCars zijn geschikt voor uiteenlopende reclamecampagnes, bij zowel indoor als outdoor locaties.

Het zijn echte eyecatchers met een groot 55″ scherm voor video’s, animaties en afbeeldingen. De QCars zijn bovendien volledig customizable in uw eigen huisstijl door middel van wrapping of bestickering.

De QCars van YourMedia bieden een compleet nieuwe ervaring als het gaat om het promoten van merken of producten. De hippe uitstraling en het grote scherm trekken gegarandeerd de aandacht. Met name het verplaatsingsvermogen maakt de QCars zo interessant. Je kunt constant de drukte opzoeken en zorgen dat de boodschap aankomt bij de juiste doelgroep.

Download de brochure

Lees alles over de YourMedia QCar in onze uitgebreide brochure.

Mobiele reclame op 4 wielen, een échte opvaller.

De QCars zijn erg opvallend en trekken veel bekijks tijdens campagnes, met name de aandacht van consumenten. Grote kans dat uzelf ook even staat te kijken wanneer u een QCar voorbij ziet rijden. Veel mensen willen er zelfs mee op de foto, wat natuurlijk weer extra reclame en exposure oplevert. We hebben de belangrijkste kenmerken van onze QCars voor u op een rijtje gezet.

  • 55-inch LCD scherm
  • Geschikt voor indoor en outdoor
  • 7 Dagen per week inzetbaar
  • Milieuvriendelijk
  • Elektrisch aangedreven
  • Maximale snelheid: 15 km/h
  • Maximale rijhoogte: 175 cm
  • Actieradius: 50 km

Inzetbaar op iedere locatie, binnen én buiten.

Wij hebben al verschillende reclamecampagnes met onze QCars uit mogen voeren, bijvoorbeeld voor Tele2, Zumo en McDonalds. Dit geeft mooi aan hoe divers de QCars zijn. Voor elk type merk of product kunnen we een campagne op maat maken die gegarandeerd de aandacht gaat trekken. Zoals op onderstaande foto’s is te zien, wordt de uitstraling van de QCars volledig aangepast aan de uitstraling van uw bedrijf.

Benieuwd hoe u de QCars in kunt zetten voor uw bedrijf? Wij adviseren vrijblijvend.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de YourMedia QCars voor uw bedrijf? Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder met eventuele vragen.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Na het invullen van het contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij kijken er naar uit om van u te horen.

YOURMEDIA

  • Cypresbaan 9 2908 LT, Capelle aan den IJssel (The Netherlands)

  • 010-316 05 40