De YourMedia Dispenser

Desinfecteren, informeren en adverteren

Combineer desinfecteren met informeren en adverteren. De YourMedia Dispenser is een uniek product dat breed ingezet kan worden in winkels en publieke ruimtes. De combinatie van het interactieve scherm en de contactloze desinfectie dispenser, is een krachtige tool met veel toepassingen.

U kiest zelf waar de content uit bestaat. Gaat u voor een aantal informatieve slides over de bij jullie geldende regels of wilt u juist reclame weergeven? Alles is mogelijk. Door reclameruimte beschikbaar te stellen aan andere bedrijven, verdient u de YourMedia Dispenser bovendien snel terug.

Buiten de gebruikelijke afbeeldingen en video’s als content, is het ook mogelijk om koppelingen te maken met het actuele nieuws of weer. Ook kunnen wij custom koppelingen voor uw bedrijf realiseren, neem hiervoor gerust contact met ons op.

Download de brochure

Lees alles over de YourMedia Dispenser in onze uitgebreide brochure.

Multifunctionele, Innovatieve marketingtool

De YourMedia Dispenser is breed inzetbaar en leent zich perfect voor marketingdoeleinden. Het interactieve scherm valt direct op bij binnenkomst en nodigt uit tot interactie. Maak hier creatief gebruik van door data van bezoekers te verzamelen of extra faciliteiten te bieden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het weergeven van uw catalogus of voorraad
  • Het tonen van actuele acties of deals
  • Het laten inschrijven voor mailings
  • Het verzamelen van (klant)gegevens
  • Het inchecken van bezoekers

Het is bovendien mogelijk om meerdere opties te combineren. Wissel bijvoorbeeld af tussen uw bedrijfsfilm en een slide met actuele acties. Met name het beschikbaar stellen van reclameruimte voor andere bedrijven maakt van de YourMedia Dispenser een innovatieve marketingtool die zichzelf snel terugverdient. De content is zeer eenvoudig op afstand te regelen voor zowel eigen als extern beeldmateriaal, middels de optionele Smart Publishing Tool.

Geschikt voor iedere locatie waar hygiëne een rol speelt.

De strakke vormgeving van de YourMedia Dispenser maakt hem geschikt voor iedere locatie. Het is een opvallende verschijning die zijn toegevoegde waarde snel zal bewijzen. Verreik uw winkel, ontvangstruimte, sportschool of restaurant met een interactief 21,5″ touchscreen dat uw bezoekers ook nog eens aanmoedigt om de handen te desinfecteren.

Benieuwd naar de geschikte toepassing voor uw bedrijf? Wij adviseren vrijblijvend.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de YourMedia Dispenser voor uw bedrijf? Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder met eventuele vragen.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Na het invullen van het contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij kijken er naar uit om van u te horen.

YOURMEDIA

  • Cypresbaan 9 2908 LT, Capelle aan den IJssel (The Netherlands)

  • 010-316 05 40